Adaptive Combat Training je specifický bojový systém, jehož hlavním cílem je zvýšit úroveň osobní ochrany jednotlivce.

Učíme reálnou sebeobranu a boj zblízka. Věnujeme se i použití chladných zbraní jako teleskopický obušek nebo nůž. Pořádáme specifické kurzy a semináře zaměřené na taktickou přípravu, sebeobranu pro ženy a první pomoc.

Kromě moderní části výuky se zabýváme i tradiční částí. Vyučujeme filipínská bojová umění a umění japonského meče kenjutsu a battójutsu.

KDO JSME

MARTIN HRADECKÝ

Hlavní instruktor a zakladatel klubu ACT

Cvičitel sebeobrany, expert na boj s nožem a instruktor střelecké přípravy. Tréninku bojových umění a souvisejících činností se věnuje 38 let.

TOMÁŠ PLATIL

Instruktor

Instruktor sebeobrany, boje zblízka a boje nožem, který k těmto tzv. hard skills přidává i znalosti z krizové intervence a výuku první pomoci.

HISTORIE KLUBU ACT

Předchůdce ACT, Arnis & Balaraw Fighting Club existuje od konce 20. století. Zde je několik zásadních okamžiků naší historie, které měly a mají vliv na to, co a jak učíme. Zároveň pomohou porozumět tomu, jak spolu souvisí určité části naší výuky jako např. filipínská bojová umění, moderní reálná sebeobrana a zacházení s moderními, ale i tradičními zbraněmi. 

STANOVY KLUBU ACT

I.
Zásadním pravidlem pro členství v klubu a absolvování výuky je závazek člena klubu používat vědomostí a dovedností nabytých výukou jen v souladu s platnými zákony České republiky, především §28 (Nutná obrana), 29 (Krajní nouze) a 15 (Oprávněné použití zbraně) trestního zákona.

ACT KLUBOVÁ TRIKA

šedé s červeným logem

Nejlépe se samozřejmě trénuje v klubových tričkách. Jsou z organické 100% bavlny a máme je ve dvou barevných provedeních.

Trika jsou k dispozici na pravidelných trénincích.

Dostupné velikosti: M, L, XL, XXL

Cena: 450 Kč

zelené se žlutým logem

NAPIŠTE NÁM

Máte zájem o pravidelné tréninky, semináře, soukromé lekce nebo se nás chcete na něco zeptat? Ozvěte se nám!


Přejít nahoru